Vertuta s mesom

Vertuta s mesom


Neprocjenjiva i ukusna jela moldavske kuhinje zadovoljit će vam svojim ukusom i neobičnim izgledom. Vrijeme je da se pripremite, provest ćete dosta malo i dosta toga će ova pita ostati netaknuta.

Opis pripravljanja:

Ukusna i originalna svitak s punjenjem mesa privući će mnoge pekare. Za kuhanje nije tako teško, u ovom poslu najvažnija stvar je da tanko razvaljajte tijesto. Reći ću vam kako pripremiti kovitlac s mesom - tradicionalna jela moldavaca, koja je odavno poznata izvan ove zemlje. Posebni sastojci za kuhanje ne trebate, jelo je vrlo zadovoljavajuće i možete ga poslužiti za ručak s zdjelom juhe, koja će ostati luk mesa. Vrlo povoljno i vrlo ukusno. Nadam se da će ova jela s receptom s fotografijom pomoći da pripremite vrtložke ukusno i ispravno. Dakle, nastavljamo.svrha:
Za ručak / Za večeru
Glavni sastojak:
meso / Brašno i tijesto
jelo:
pečenje / vertuty
Geografija kuhinje:
moldavski

sastojci:

  • Kuhano meso - 500 grama
  • Brašno - 2 šalice
  • Jaja - 2 komada
  • Povrće ulje - 1/2 šalice
  • Voda - 3 predmeta. žlice
  • Sol - 0,5 čajne žličice (1 trstica soli - u tijestu, a ostatak - u punjenju)
  • Maslac - 3 Art. žlice
  • Luk - 2 komada
  • Crni papar u prahu - 2 prstohvat
  • Dill green, peršin - 50 grama

Posluživanje: 3

Kako kuhati "Vertuta s mesom"

Vertuta s mesom - foto korak 1
Prva faza bit će priprema testa. Za ovo moramo miješati biljno ulje, sol, vodu i 1 jaje. Ulijte brašno u rezultirajuću smjesu i gnječite tijesto.
Vertuta s mesom - korak u slici 2
Tijesto bi trebalo biti slojevito, više poput kolača. Ostavite tijesto 30 minuta da se odmoriš. Pokrismo ga ručnikom i ostavimo ga na toplom mjestu.
Vertuta s mesom - korak na slici 3
Kuhano meso je na bilo koji način zgnječeno - možete je jednostavno rezati malo, možete ga pomicati kroz meso za mljevenje.
Vertuta s mesom - korak u slici 4
Čistimo i fino usitnimo luk za punjenje. Ovdje opet postoje opcije - možete ga dodati u sirovinu za punjenje, možete ga kiseliti i možete lagano pržiti.
Vertuta s mesom - korak u slici 5
Minski i sitno nasjeckajte zelje.
Vertuta s mesom - korak u slici 6
Pomiješajte sastojke za punjenje - meso, zelje, luk. Dodajte polovicu omekšanog maslaca, soli i papra. Dobro je sve to promiješati.
Vertuta s mesom - korak na fotografiji 7
Podijelimo svoje tijesto na tri dijela. Svaki dio mora biti prevučen u vrlo tanki pravokutnik. Debljina valjanog tijesta trebala bi biti otprilike jednaka onoj tankog armenskog lavaha.
Vertuta s mesom - korak na fotografiji 8
Podmazujte valjane trake s obje strane s preostalim maslacem. Širite trećinu punjenja na svakom valjanom listu i ravnomjerno ga podijelite.
Vertuta s mesom - korak na fotografiji 9
Zamotali smo čvrsto svitak.
Vertuta s mesom - foto korak 10
Dobiveni valjak je namotan pužem i položen na ploču za pečenje prekrivenu pergamentom. Tukujemo jaje i podmazujemo vertutare.
Vertuta s mesom - korak fotografija 11
Pepeo smo vertuits s mesom u predgrijane pećnice od 180 stupnjeva oko 25 minuta, imat ćemo takve crvene pecivo.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 38 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: